Jogi nyilatkozat

Fontos információk

Jogi nyilatkozat a Job Impulse-tól

A Job Impulse ésszerű gondossággal gondoskodik arról, hogy a Weboldalon megjelenő információk pontosak és naprakészek legyenek. Azonban előfordulhatnak hibák és hiányosságok, és a felhasználónak nem szabad magától értetődőnek vennie az információk pontosságát, hanem közvetlenül a Job Impulse-nál kell ellenőriznie. A jelen Weboldalon található anyagok nem tekinthetők tényállításnak vagy tényközlésnek.

A Job Impulse nem vállal felelősséget a nyereség vagy szerződés elvesztéséért, illetve a jelen webhelyen vagy annak bármely hiperlink-kapcsolatából származó információk használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkező közvetlen, közvetett vagy következményes veszteségekért, üzletmenet-kimaradásért, adat- vagy programvesztésért, kivéve a halálesetet vagy személyi sérülést, amennyiben azt a Job Impulse gondatlansága okozta.

A Job Impulse bármikor, előzetes értesítés nélkül javításokat és/vagy változtatásokat eszközölhet az információk tartalmában. A Job Impulse weboldalán található valamennyi szolgáltatás, termék és termékár specifikáció előzetes értesítés nélkül változhat.

A https://www.job-impulse.hu WEBOLDALON RENDELKEZÉSRE BOCSÁTOTT INFORMÁCIÓK „ÚGY, AHOGY VAN“, BÁRMIFÉLE KIFEJEZETT VAGY HALLGATÓLAGOS GARANCIA NÉLKÜL, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN, AZ ELADHATÓSÁGRA, A MEGHATÁROZOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VAGY A JOGSÉRTÉSMENTESSÉGRE VONATKOZÓ HALLGATÓLAGOS GARANCIÁKAT, MIVEL A HALLGATÓLAGOS GARANCIÁK ILYEN KIZÁRÁSAI AZ ALKALMAZANDÓ TÖRVÉNYEK ÉS RENDELETEK SZERINT ALKALMAZANDÓK.

Harmadik fél webhelyeire mutató linkek

A Job Impulse nem tudja és nem is vizsgálta át a jelen Webhelyhez kapcsolódó Webhelyek összes oldalát, és ezért nem vállal felelősséget azok tartalmáért. A felhasználók saját felelősségükre hivatkoznak más webhelyekre, és az ilyen webhelyeket az adott webhelyek használati feltételeinek megfelelően használják. A Job Impulse a linkeket csak kényelmi céllal bocsátja az Ön rendelkezésére, és bármely link feltüntetése nem jelenti a Job Impulse vagy a Webhely jóváhagyását.

székhelyünk

Job Impulse Hungaria kft

Bajcsy-Zsilinszky út 12.
H-1051 Budapest

contact-info@job-impulse.com

Szekszárd
H-7100 Szekszárd
Keselyűsi út 4-8.

Győr
H-9023 Győr
Mester u .1.

Szeretne velünk dolgozni? - Kérjen ajánlatot!